O podjetju

O podjetju

Smo ambiciozno podjetje Adria Trading d.o.o., s sedežem v Ptuju. Svoje mesto na tržišču in svojo vizijo vidimo v zastopanju zelo kvalitetnih proizvajalcev iz tujine na področju Slovenije. Odlikuje nas prijaznost, komunikativnost in želja, da v čim večji meri zadovoljimo potrebe naših strank. Zato imamo pestro ponudbo, ki je posledica razvijanja podjetja in iskanja tržnih priložnosti.

Dejavnosti podjetja razdelimo na štiri, medsebojno dopolnjujoče segmente; 

1. POSUŠENA ZELENJAVA IN ZAČIMBE

Ponudba izdelkov in surovin je zelo pestra in je zajeta v Seznamu izdelkov. Pakiranja so prilagojena tako končnim uporabnikom kot trgovcem ali gostincem. Za vaše poslovne partnerje pa smo pripravili inovativna darila, ki jih bodo zagotovo presenetila in razveselila.

2. BIO IZDELKI

Za vse ljubitelje zdrave hrane smo dodali tudi Bio izdelke in Bio surovine. Certifikat smo pridobili pri podjetju Tüv Süd d.o.o.. Certificirani smo tudi za storitev pakiranja bio izdelkov. Na nas se lahko obrnite tudi za pakiranje manjših serij bio izdelkov.

3. STORITVE PAKIRANJA

To dejavnost smo razvili iz lastne potrebe po pakiranju proizvodov. Ponudimo vam lahko pakiranje v različne vrste embalaž kot so vrečke, tulci, kartonska embalaža, PET embalaža, vedra… Lahko vam izdelamo celostno podobo izdelka od začetka do končnega izdelka. V kolikor pa že imate izdelano embalažo pa vam lahko ponudimo le storitev pakiranja.

4. MEHURČKASTA FOLIJA

Že vrsto let smo zastopniki enega izmed vodilnih proizvajalcev mehurčkaste folije. Izdelujemo tudi izdelke iz mehurčkaste folije kot so vrečke, torbice oz. žepki, ovojnice, prekrivala formati in perforirani formati. Po potrebi vam lahko izdelke opremimo z samolepilnim trakom za enostavnejše in hitro zapiranje.